منبع آنتیاکسیدان این میوه سرشار از ویتامین C (یکی از آنتیاکسیدانهای قوی) است و به این ترتیب، خوردن یک عدد از آن یا ۱۰۰ سیسی از آب انار تامینکننده ۱۶ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است. ضمنا منبعی از ویتامین B۵ و پتاسیم است و ترکیبات آنتیاکسیدانی آن هم از خانواده پلی فنولها، دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند. مزه گل انار نیز به دلیل تاننی است که در پوستاش دارد، درست مثل چای
آش انار با این میوه میتوانید آشی گرم تهیه کنید به نام آش انار که یزدیها آن را پخته و بیشتر از همه میل میکنند. طرز تهیهاش به این ترتیب است که برنج و لپه را به همراه سبزی آش (جعفری و گشنیز) و کمی سیر طبخ کرده و سپس نیم ساعت قبل از برداشتن آش از روی حرارت به آن آب انار یا رب انار میافزایند و به جای نعناع داغی که به سایر آشها اضافه میشود، به آن کمی گلپر میزنند.
ترکیب انار و گلپر خوردن این میوه و آب آن به دلیل ترکیباتی که دارد، یبوستآور است و خوردناش به همراه هسته مانند یک ملین عمل میکند اما به دلیل ایجاد مشکلاتی به هنگام دفع، بهتر است که یک چهارم آن را با هسته و بقیهاش را بدون هسته میل کنید. ضمنا از آنجا که این میوه نفاخ است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی دارد، خاصیت نفاخ بودن را از این میوه میگیرد.
نکته مهمی که باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماریهای قلبی است. انار احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را با کاهش فشار خون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین آورده و ریسک ابتلا به گرفتگی عروق را کم میکند.
انار یک تصفیهکننده خون بوده و برای کبد بسیار مناسب است. به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه میشده است.
مشتریان گرامی که از آب انار گل پر معرفی شوند در فست فود بهاران به آدرس پونک،بلوار عدل شمالی پ 14 شامل 30% تخفیف ویژه خرید خواهند شد
معرفی: